It´s a party in my Gbg














K: Efter att ha grundlurat alla i över en veckas tid, jag var tyst och frånvarande medan Amanda ringde runt och hittade på världens historia om varför vi inte kunde komma, satte vi oss på bussen efter jobbet i lördags eftermiddag. Angående Amandas historia så var den sjukt trovärdig, i alla fall sålänge man var på andra sidan luren. Det tackar vi för, annars hade jag börjat fundera över vår situation! På bussen var det bara vi och fyra personer till vilket underlättade enormt då vi skulle kliva ur vardagskläderna, hoppa i partykläderna och göra oss reda för Gabriellas födelsemingel! Tror ni inte att en av dessa fyra personer visar sig bo tillsammans med the big boss eller ja, Rickard. Världen är allt bra liten ibland, var man än är!

Till Göteborg kom vi i alla fall, ombytta och klara tågade vi mot Gabriella. Vår medhjälpare Ebba öppnade dörren och in smög vi, eller halvsprang, skrek, skrattade? Ingen aning, alla blev glada, vi blev glada, livet var bra! Totalt hängde över efterrätten och skyllde på att jag tog till Sofia också när jag i själva verket åt upp alla själv. Värt!

Efter en sjukt lyckad kväll gick vi vidare till Soho som tydligen styrt upp något, hängde lite, tog taxi hem och gjorde toast med Sofia. Amanda fick för sig att gå hem och var helt oförstående när hon får ett samtal som undrar om hon kommit hem bra. Lika oförstående var hon tydligen klockan sju på morgonen när hennes mamma drog ner rullgardinen och frågade varför hon sov med ytterskorna på? En bra kväll helt enkelt, tacktacktack, från oss till er.


Kommentarer
Postat av: Ebba Gabrielson

Underbara ni är! Klockrent inlägg Karin! Puss

2010-10-12 @ 08:27:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0