Någonting roligt

A: -Godafton, eller kanske godnatt.. Tänkte ladda upp bilder ifrån dagens middag men internet fungerar illa. Går helt otroligt långsamt.. Kanske går bättre imorgon.

Idag har vi talat om någonting som hade varit otroligt roligt. Någonting som vi skulle längta massor efter.
Någon kommer att kolla upp någonting ikväll, ringa några samtal och skicka några mejl. Får se om det blir någonting av det, men vi håller tummarna här att detta någonting någon gång blir av.

Nu är det kvällen och det är dags att sova. Funderar på om vi skall vara extra duktiga imorgon, eller som Karin precis kallade det, bara vara helt sjuka i skallen imorgon. Det lutar åt att det så blir fallet!
Hah, vi uppmärksammade en rolig detalj idag! Vi satt i köket och vår rumskompis Rashid (en av de öööööversnygga) satt med och åt. Då berättade han att han tränat idag, och igår, och dagen innan dess. Karin och jag tittade på varandra och utbrast: -Vah?? Men du tränar ju aldrig. Eller?? Man märker ju aldrig det??!
Senare kom vi fram till att människor kan ha tränat utan att de nödvändigtvis puuuussstar och stööönar i trapporna, eller berättar för ALLA att de minsan precis varit och tränat..
En liten lärdom i detta kanske.. 

Men bara så ni alla vet så ska vi träna imorgon med! :D
Sov sött!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0