Befinner oss nu i Pattaya

K: Hej alla, nu var det ett tag sedan. Vet inte riktigt vad vi har sagt och inte sagt sa tar den sista tiden i korta drag. Vi borjade i Bangkok, akte sedan till Koh Chang och bodde runt pa de olika stranderna (hade en sjukt roligt sista kvall med skont folk fran norge, kanada, england)! Darefter akte vi till on Koh Maak, bodde dar i tre natter och akte sedan vidare till Koh Samet. Allt var fullbokat men vi lyckade i alla fall stanna i tre natter innan vi tyvarr var tvungna att flytta pa oss. Nu ar vi alltsa i Pattaya sedan ett dygn tillbaka och hade tankt aka vidare imorgon till staden Si Racha for att sedan ta oss till den lilla on Koh Si Chang och vara dar tills vi avslutar med nagra shoppingdagar i Bangkok. Idag ar det bara nio dagar kvar.. det ar med blandade kanslor vi snart aker hem, men tills dess ska vi se till att ha det superkul. Saklart!
Igar tog vi fotmassage, ryggmassage och manikyr! Helt underbart! Idag har jag tagit en ansiktsbehandling mitt i allt shoppande. For det ar det vi gor i Pattaya, tar behandlingar och shoppar! Pa Koh Samet solade, badade vi och hangde med tva killar som gick pa min gamla skola i Goteborg. Lustigt det dar vad varlden kan kannas liten ibland nar man springer pa varandra pa en liten o i Thailand, sjukt kul!
Igar at vi middag pa ett indiskt stalle, otroligt gott! Kanns lite fel att ata indiskt nar man ar i Thailand, men efter att ha atit ute tre ganger om dagen i 19dagar ar det inte helt fel med variation! Vilka lyxproblem vi har. Ikvall har Amanda lurat med mig pa en snakeshow (hatar ormar)! Eller vi ska val rattar sagt forsoka ga pa den! Vi delade taxi med ett par fran Oslo som tipsade oss om det bland annat. Kanner inte riktigt for att forsoka sig pa att ga ut nagonstans i Pattaya. Vi gick fram och tillbaka pa walking street igar och det ni saker hort om den har staden stammer. Det finns valdigt mycket obehaglig manniskor och vi ar inte dumma i huvudet.
Som sagt, imorgon lamnar vi Pattaya och kommer forhoppningsvis fram till en ny liten paradiso. Tills vi ses, ta hand om er dar hemma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0