En update fran Koh Chang

K: Hej! Nu var det nastan exakt 6dagar och 18timmar sedan vi var i Bangkok och senast gav er en uppdatering. Klockan ar snart fem har och vi befinner oss fortfarande pa underbara Koh Chang. Tog i fredags en buss fran Bangkok, borjade med en ganska spontan taxiresa till nagot vi hoppades var en bussterminal - vilket det var! Tack for det. Dar sprang vi och kopte tva biljetter for 500bath tillsammans, innan vi satte oss pa bussen som passande nog hade avfard fem minuter efter att vi kommit dit. Efter ett matstopp pa vagen och fem timmar senare var vi framme och redo att ta farjan over vattnet.

Spenderade dom forsta tre natterna pa nagot som jag tror var, Kai Bae Beach, eller nagot liknande. Bodde i en bungalow precis vid vattnet, at mat vid solnedgangen pa en otroligt charmig resturang knappt 10 meter bort, solade nastan ensamma vid vattnet och ja, hade det allmant harligt bara. Traffade aven pa svensken Ronny, 48 som var ute pa varldens resa.

Trottnade lite pa den romantiskt lugna miljon och packade vaskorna igen for att satta sig pa en tuktuk och aka vidare till Lonely Beach och har har vi nu varit i tva dagar eller ar det tre?! Har lite glomt av tiden. Har det med andra ord hur bra som helst. Forsta kvallen at vi middag under bar himmel vid vattnet samtidigt som vi kollade pa en film som visades pa en stor bioduk. Underbart. Igar gjorde vi samma sak, innan vi tog oss vidare till kvallens sa kallade event pa stranden. Dj, stor ljudanlaggning, fireshow och en hel del buckets - det var en upplevelse.

Vi vet inte riktigt hur lange vi stannar, hade kanske tankt aka ut till en o samt ta en svang till White Sand Beach innan vi aker vidare till Koh Samet. Nu ska vi lagga oss i hangmattan och lasa en bra bok och fortsatta njuta av semestern.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0