HAPPY NEW YEAR

K: GOTT NYTT ÅR, såhär två dagar försent. Även om 2010 var ett underbart år är jag övertygad om att 2011 kommer bli sjukt mycket bättre! Men först måste vi berätta om vår nyår, hade en helt fantastiskt rolig kväll. Lätt den bästa nyårsafton hittills!

Började med att Sofia och Jennie kom hem till oss och hängde över några glas vin, sedan tog vi en taxi för att äta en otroligt god middag på O'learys. Behöver jag ens nämna att vi skrattade mest hela tiden? Vid halv tolv lämnade vi för att bege oss till Akers brygge och helt fantastiska fyrverkerier vid vattnet! Tydligen får man inte skjuta fyrverkerier som privatperson, och tur är väl det? Efter ett tolvslag vid akers brygge tog vi oss sedan hem till några på vårt jobb, rättare sagt vår chef och deras gängm för hemmafest. Hade hur kul som helst hela kvällen vilket resulterade till att klockan hann bli halv sex innan vi kom innanför dörren här hemma. Sen dess har vi spenderat dagarna drömmandes om vårt nya äventyr som börjar den 31januari, berättar mer i morgon.

Som sagt, 2010 har varit ett bra år, sista kvällen var hur rolig som helst - men 2011 kommer bli bättre. Om inte så skadar det inte att vara positiv. Ta hand om er och hoppas att ni hade minst lika roligt som vi hade.

Kommentarer
Postat av: Mamma Maria

God fortsättning på er själva!

Kul att få läsa lite, man har ju varit bortskämnd!

Vi ses snart!

2011-01-03 @ 09:37:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0