Hej övertid.

Fredag: 13.30-01.00
Lördag: 10.00-21.50
Söndag: 16.15-03.40
Idag: 07.45-16.15


K: I natt sov vi i max en timma och en kvart. Stapplade iväg till jobbet med inställningen att det här skulle komma att bli vår bästa dag någonsin. Ja, men måste i alla fall försöka. Hade femtioelva lager cover-all-mix under ögonen och x antal koppar kaffe i magen. Nu är vi äntligen hemma efter en lång dag på jobbet och en liten sväng på stan, livet är ganska bra. Nu ska vi äta innan vi går i ide. Om fyra dagar åker vi till Göteborg, julafton var det ja. God natt.

Jobblördag

K: God lördag alla. Det här med att uppdatera bloggen och er med hur vi har det här borta har blivit något som dessvärre kommit i skymundan. Vi jobbar och tränar som vanligt, jobbade från 13:30-01.00 igår och idag tänkte vi utmana oss själva och ta oss an något liknande, om inte något längre! Vi får väl se, fjärde advent i morgon och julafton på fredag! Sjukt, lovar att komma med både bilder och garanterat med text i morgon. Ta hand om er, för det gör vi.

Julrevolution!


K: Söndag innebär städdag och just det, tredje advent var det idag ja. Är det bara jag eller känns det som om tiden bara springer iväg? Vi har varit sjukt dåliga på det här med julstämning och adventsfirande fram tills NU! Bestämde mig för att det faktiskt var dags att sätta upp adventsljusstakarna i fönstret och låta tomten hoppa ut i köket. Så nu är det jag och tomten som hänger här hemma, medan alla andra är ute och busar på sitt håll. Skapade även en provisorisk adventsljusstake med fyra ljus och funderar på att baka pepparkakor bara för att. Har redan bytt ut Amandas RNB-musik till någon smörig julballad. Here we go people. God jul!

PS. Vi lämnar lånestaden under julen trots allt och befinner oss i Göteborg mellan den 24-27 december!

Oslo vs Göteborg

K: Amanda är i Göteborg och jag är kvar i Oslo. Hur ska detta gå? Fortsättning följer...

Harmoni

K: Har just nu en harmonisk livet-är-bra-känsla! Oslo är bra, jag är bra, Amanda är bra, vi tillsammans är grymt bra! Förra helgen var Jenny här, var en väldigt mysig och bra helg på alla sätt. På fredagen hade vi löningspils med jobbet, några veckor för sent men ack så roligt. Och på lördagen gick vi till Hard Rock och åt middag! Sen dess har vi jobbat och Amanda har varit sjukt. Nahom har lämnat oss, vilket gör vardagen lite tom, och vi har lärt oss att registrera på jobbet. Alltid lika roligt att lära sig något nytt, och att det faktiskt alltid finns nya saker att lära. Så vad gjorde vi inte? Jo vi satt över till 24:00 både fredag och lördag och JOBBADE. Såg ut som två riktiga datornördar! Måndagmorgon alldeles för snart, förresten, i veckan för ni reda på vårt nya äventyr! Ta hand om er så länge. Puss

Tillbaka från ensamheten

A: -Jag har varit otroligt glad över att vara tillbaka i verkligheten idag! 2 dagar i sängen är mer än vad mitt sinne klarar av. Det var verkligen roligt att vara tillbaka på jobbet. Julpyntat var det och en ny tävling var i full rulle. Kanske kan ta kort på det och visa imorgon :)
Känner mig också extremt motiverad nu igen för träning och nyttigt ätande. Jag och Karin har nämnligen fixat så att vi får februari ledigt och då tänker vi fly iväg till värmen. Detta innebär dock att bikinin måste dammas av 4-5 månader för tidigt! Men 2 månader är långt tid och nu är som sagt åter motivationen på topp!
Idag fick vi dessutom en trevlig överaskning på jobbet. Provitionen för september hade kommit. Den var ganska rolig och betydligt högre än väntat. September var första månaden vi jobbade och då sålde vi nästan ingenting, så vi kan nu förvänta allt goare i framtiden!
Godnatt!

Första advent

A: -Idag är det första advent och det är första gången jag inte fått en handgjord godiskalender av min mormor. Känns lite fånigt, men det är verkligen tråkigt att börja bli "vuxen".. Jag älskar de där mysigt inslagna godisarna.. Nu har jag flyttat och bor i ett annat land. Ni skulle vara med när Karin och jag brainstormar, det är galet vad mycket roligt som jag vill, nej ska göra. Tiden kommer dock inte att räcka till! Jag har 100 olika ideer och drömmar!
Men just nu är målet att jobba hårt och mycket för att kunna ta februari ledigt och rymma iväg på ett äventyr!
Spännande!!

En sjuklingA: -Idag är det andra dagen jag är hemma ifrån jobbet. Att vara sjuk är verkligen tråkigt. När man är frisk är tanken på att bara få vara sjuk ganska skön, men när man väl ligger här i sängen tillsammans med feber, hosta och snuva, tycker man inte att de är lika sköna längre..
Här det dessutom ingen som tar hand om mig. Ingen som kommer med ett mosat äpple eller en kall handduk, detta måste jag fixa själv!
Efter sådär 3 filmer har jag tröttnat på filmer, inget nytt på facebook, läst hela gp.se och nu har jag börjat läsa om wikileaks. Tur att det finns helt galet mycket att läsa där!
Kramar

RSS 2.0