En fika i solen

















A: -Solen sken idag. Det var som att Oslo ville bevisa för våra besökare varför vi förälskat oss i staden. Det har varit en härlig dag fyllda med skratt och härligheter. Hittade vårt nya favvisfik och platsen ni hedanefter kommer att finna Karin och mig!
Oslo är soligt, vi är glada, rumskamraterna är goa och livet leker!

Söndagsmarknad i Grünerløkka!






K: Efter en mysig frukost hemma hos oss satte vi oss i bilen och åkte mot en marknad i Grünerløkka. Det såldes allt från handstickade strumpor till kaninpälsar, tekannor, ramar, små koppar och något som lika gärna kunde vara stöldgods. Vi har velat gå på den här marknaden i flera veckor, det är nämligen marknad varje söndag som alla pratar om. Vi hade jättemysigt men blev som Amanda precis sa, inte jätteimponerade. Grünerløkka däremot, hur mysigt som helst. Man blev till och med lite smått kär!

Pannkaksfrukost




A: -Idag ringde mor min klockan 10 och sa att hon var hemma hos oss om 20 minuter. Karin var snäll nog att gå och handla det som saknades till vår söndagstradition. Mamma stod för själva matlagningen. Det var mysigt att se henne i mitt kök och det värmde i hjärtat. Dagarna flyger iväg och det är så sällan man stannar upp och tänker på dem som man saknar. Men mysigt var det verkligen imorse!  

Indiskt tack!












A: -Idag träffade vi min moder och Emma för lite indiskt. Mycket gott var det, men som allt annat i Oslo var priset skrattretande. men men! Lite besviken på att Oslo svek oss och vägrade visa sin vackra sida idag, istället gick vi runt i staden med varsitt paraply!
Nu korkade Sofia upp lite bubbel! Ska se vad vi gör för bus senare ;)

Göteborgare i Oslo

A: -Nu ska vi visa Oslo för Sofia. Vädret kunde inte vara mer deprimerande, men det skall ikke få oss att tappa humöret! Ska möta upp min moder på lunch också. Så mysigt att ha göteborg på besök i vår lånestad.
Nästa, mat och stan!

Åhh vad jag är glad just nu!

Grattis morfar!


K: Idag fyller min morfar 84 år och hela släkten ska äta middag nere på landet. Grattis på födelsedagen morfar och hoppar att ni får en trevlig kväll!

FRIDAY NIGHT, WE LIKE






K: Igår drack jag och Sofia vitt vin och åt räkor hemma hos oss, väldigt mysigt att äntligen få sitta ner och prata på riktigt. Amanda gick ut och åt med sin mamma! Slutade med att vi senare mot kvällen mötte upp dom och drack vin ute! Pratade med norska gutter, skrattade och hade en väldigt härlig kväll! Nu har vi ätit frukost och ska ut och visa Oslo!

Till sist, väldigt roligt att ha er här!

En fika med varm choklad









A: -Nu är denna söta flicka här hos oss. Visat staden en snabbis, lägenheten fick VG och snart ska vi till mataffären och handla middag! Min kära mamma är på väg hit nu också. Hon har handlat mat till oss så vi ska äntligen få kylskåpet påfyllt. Mamma och jag skall gå ut och äta. Myspys!

Torsdagslyx



Vår fantastiska lyxiga middag ifrån igår. Mycket gott!
Till Sofia: -Detta ær vad som væntar dig, om du har tur!

Sofia kommer idag!

A: -Idag kommer Sofia och hälsar på! Ska bli väldigt, väldigt mysigt! Sofia frågade mig vad hon skulle ta med sig hit till Oslo. Mitt svar var gosekläder och naturgodis! Det är en sådan helg som vi planerat. Att bara prata och ha det gott står på schemat. Det är det som man saknar. Att träffa alla er, få tala med er och bara umgås.
Men nu ska vi snacka hål i huvudet på Sofia!

Träningsverk i vaderna och övre ryggen idag, så jag går lite krokigt.. Men powerstep var fantastiskt roligt igår! Sjukt bra musik och en tränare som var både mumms och sjukt energirik! Underbart jobbigt var det! När vi gick ut ur salen var både Karin och jag så svettiga att man kunde tro att vi duschat!

Puss&Kram


Morgondagens besøk!



K: Torsdag idag och enligt mig och Amanda, bæsta dagen på hela veckan, varje vecka! Imorgon ær det fredag och vi får våra førsta besøk från Gøteborg. Damdamdam, inga mindre æn Sofia och Amandas mamma Eva-Maria! Dom tar gemensamt bilen upp till Oslo imorgon så idag ska vi storstæda lægenheten. Hur som helst, ni ær varmt vælkomna och vi tycker det ska bli jætteroligt! 

Min dator vill inte starta!

A: -Då fick jag dagens dos av panik, ångest och illska. Min dator vægrade att starta denna morgonen! Sjælv skulle jag aldrig kalla mig sjælv før teknisk (tror inte att någon annan skulle gøra det heller), men detta vet inte kunderna som ringer in och vill ta hjælp av min så kallade expertis.. Jag ær vanligtvis kunden som ringer in och sæger att jag vill ha en ny tv, trots att allt jag glømt ær att koppla in strømmen.
Så idag nær min dator inte ville starta tænkte jag genast det værsta. Børjade tænka på vilken ny dator som skulle få ersætta min 2 månader gamla. Men jag tænkte ett steg længre och tog med den till jobbet før lite hjælp, øppnar den dær och sjælvklart fungerar den bættre æn någonsin!

Nu ska vi till træningen  :D 


PS.

K: Vi har problem med internet här hemma vilket gör att det inte går att ladda upp några bilder, fråga mig inte varför, accepterar bara för tillfället att det är så det ligger till. Vilket förstås är väldigt tråkigt. Sov gott så hörs vi imorgon, förhoppningsvis med massor av bilder!


En söt syster!


A: -Dagens kommentar kommer ifrån min kära lillasyster.
"Amanda, varför fånar du och Karin er så mycket i videon på eran blogg?!"

Tar detta som en galen diss när min egen 8åriga syster tycker att jag är en fåntratt.. Men denna söta flicka ringde till mig idag och det gjorde inte min hemlängtan mindre direkt. Hon ville att vi skulle skypea, vilket vi gjorde. Saknar min underbara, älskade lillasyster. Det är okej att "fåna sig" med henne och jag längtar efter ännu en grimagetävling!
Under det senaste besöket i Göteborg brottades vi och det slutade med att Mimmi skallade mig mitt på näsan. Blev jag rädd att näsan bröts? JA!, började jag gråta? ja.., Gick det över snabbt? Nej, hade ont i 2 veckor och frågade i princip ALLA hur det kändes att bryta näsan, och om de tyckte att min var sne..
Nu har den läkt och jag ser fram emot nästa vecka då min mamma, broder och syster kommer och hälsar på!


Tjockisjacka på, nu går vi!

A: -Onsdag. Igårkväll lyfte vi in det "bärbara" elementet till vårat sovrum, så jag har iaf sovit som ett litet barn i ett varmt rum. Så gott va!
Idag börjar jobbet vid 8 och vi har precis ätit den vanliga havregrynsgröten med linfrön, banan och mjölk. Mycket bra jobbat Karin! Vi lagar ju mat varannan dag och diskar den andra, så idag stod jag och diskade, jätteroligt är det..
Kan berätta att det löst sig med internet. Det visade sig att det bara blivit ett fel, så nu kan man kliva upp på sin höga häst igen och gå till jobbet. Nej, men ärligt var det kanske nyttigt att få den här varningen. Blir lättare att förstå alla andra tankespridda (slarviga) kunder som kan glömma av en faktura, eller 2, eller 8..

Nu ska jag borsta tänderna!


En stad vi lånar för en stund






K: Såhär såg det ut imorse när vi var påväg till jobbet! Tjockisjackorna, som Amanda kallar det, åkte på för första gången och det var dagens bästa beslut! Märkte dessutom att julen börjar närma sig, man har nämligen börjat sätta upp ljusslingor i stan! Så himla mysigt! Ser verkligen fram emot en jul här i stan som vi nu har lånat, som Amanda så vackert sa imorse. Nu känns det verkligen bra att vara här igen! Efter jobbet gick vi på två pass, indoor walking 45 och power pump 30. Nu, dags för middag!

En avstængning!

A: -Okej, då fick man nu alltså smaka på sin egen medicin. Varje dag sitter jag i andra ænden av telefonen och dømmer de som inte betalar sina rækningar i tid. Nu ær rollerna de motsatta. Jag avsæger mig dock ansvaret før att vårat internet nu blivit avstængt, då jag betalat min andel i god tid (Karin har också betalat). Skall bli spænnande att se hur detta fixar sig, men kontentan ær att vi nu ær utan internet i minst 48 timmar!

Hur ska vi øverleva??


En dos av längtan














K: Igår var en dag då första dosen av hemlägtan kom. Jag tillät mig att längta lite, tänka tillbaka några månader och i tanken pånytt återuppleva alla härliga stunder som varit. Alla underbara vänner, det är ni som gör det här lite jobbigare. Jag hoppas ni vet att ni är välkomna hit när ni vill!

Mamma, krama mormor och morfar från mig. Och ge Angie en puss på nosen varje dag!
Pappa, krama och hälsa Gisela från mig!
Och till sist, ge er själva en stor kram från mig.

I <3 Skype!







A: -Ville bara berätta om min nya kärlek, nämnligen Skype.
Igår pratade jag med så många fantastiska vänner och det var helt underbart att se och få tala med dem. Pratade med Lina, Ebba, Gabriella, Frida, Bahar, Caroline, Mamma och Mimmi. Det var en riktig skypedag och en dag då jag för första gången sedan jag flyttade hit lät mig själv sakna dem, sakna er. Man kanske kan tro att det var en jobbig, ledsam känsla, men jag blev glad av den. Jag kunde hitta kraft och motivation ur den, och det gjorde mig bara lyckligare! Jag är otroligt glad och, ja, lycklig just nu och jag älskar livet och alla som det innefattar.
Blev alldeles varm i magen nu. Tack, tack, tack alla härliga! 

Äpplepaj


A: - Okej nu sviker vi ett löfte. Lovade oss själva att vi inte skulle lägga upp fler bilder på mat.. Men detta kanske inte direkt räknas som mat? Men den innehåller faktiskt lite äpplen. Karin är boven bakom denna underbara kaloribomb! Helt underbart god var den! Och vi åt inte upp hela själva, delade faktiskt med oss till våra kära rumskamrater. De har varit extra trevliga idag, så det kanske stämmer att "den snabbaste vägen till en mans hjärta är genom hans mage", eller vad tror ni?
Ne men det var mummsigt och det luktade otroligt gott i lägenheten!

JOBBJOBBJOBB

K: Ær fast på jobbet. Det ringer och ringer och ringer. Førsta sekunden vi andades på hela dagen. Har tagit 101 samtal på knappa 7 timmar. Efteråt ska vi gymma. Ikvæll bjuder vi på massa bilder. Puss och kram


Tålamod

A: -Internet är långsamt igen och åter igen känner jag att jag måste öva på det lilla ordet tålamod. Har inte det största tålamodet och det kan märkas på jobbet, men framförallt nu när nätet sniiglar sig fram.
Karin och jag har börjat med teknisk upplärning. Saken är den att både Karin eller jag saknar ett genuint teknikintresse vilket gör att vi måste få allt förklarat som att det blir förklarat till två femåringar.. Är helt ärlig när jag säger att ingen av oss visste vad en scartkabel hade för funktion för två veckor sedan. Nu gäller det alltså att ha tålamod. Tålamod nog att lära sig allt från grunden så att man inom en förhoppningsvis kort framtid kan förklara för gubbar som ringer in och har missat att sätta i sladden!

Nu ska vi till jobbet och sedan till gymmet! Ses ikväll!

En härlig dag


A: -Idag har det varit en go dag! Har sovit ut, läst lite, tvättat lite, kollat på OC och nu ska Karin och jag ta en promenix. Härlig slappedag! Ikväll ska vi kanske möta Sara på en kvällsfika. Men det är fint väder ute och vi tänkte först smita ut ur vårt möggelrum för lite frisk luft! Måste även införskaffa lite basvaror. Hörde att det bara regnar i Göteborg. Här är det finfint. Kanske tar några bilder om vi är duktiga!

Mögel!

K: "Det brukar vara jag och jag var så nära att börja igen! Det är din tur nu!" Säger Amanda och slänger datorn åt mitt håll. Vi har ju berättat för er att det varit fruktansvärt kallt i vårt rum här i flera veckor, ett problem vi löst genom att ta på oss massvis med kläder. Läs dubbla mysbyxor och trippelt upp med tröjor. I samma veva som det blev kallt märkte vi att det var fuktigt, men tänkte inte mer på det. TILLS NU!

Klart vi har mögel i vårt rum...! Fönsterkarmarna är fuktiga och genom det vita träet smyger sig grönt härligt mögel igenom. Ja, mer behöver väl egentligen inte förklaras, ni lär få upp en bild av hur vi bor. Om inte bjuder vi på en sneakpeak lite längre ner. Det tog inte många sekunder innan Amanda slängde sig mot telefonen och ringde sin mamma, jag satte mig vid datorn och googlade. Mögel kommer tydligen när fuktigheten är för hög, med andra ord så har vi en fuktskada. Kul..

Mammor och pappor, kära vänner, nu kom första dosen av hemlängtan från vårt håll. Inte nog med att vi fryser här i vårt rum, har vi mögel. För en dag känns det inte lika roligt längre.


(notera fukten)


Okej då!




A: -Idag tvingade Karin mig att köpa ett par skor.. Jag lovar att jag försökte streta emot.. men jag hade inte en chans mot Karins vinnande argument. Det var bara att dra kortet (hennes kort) och se glad ut! Anledningen till att jag tvingades använda hennes kort var att mitt tydligen var tomt.. ???? Förstår ingenting. Haha men som sagt jag köpte dem helt emot min egen vilja. Men visst är dom snygga!?!

Fruktigt fredagsmys








K: Efter en sen dag på jobbet igår gick vi hem och gjorde fruktsallad samt testade att steka æpplen i kanel och socker. Vældigt gott! Tænker inte vara en kærring och tipsa om mat, men det må testas! Kollade hur som helst på One Tree Hill och hade en lugn men mysig fredag, precis lagom eftersom vi jobbar idag! Vad gjorde ni igår?

En morgon med ett uppdrag

A: -Idag har vi fått ett uppdrag. Varje lördag bjuder jobbet på frukost, som en liten morot för att alla skall komma i tid och göra bra ifrån sig. Idag är det Karin och jag som skall få handla den! Karin var som ett litet barn igår när hon talade om allt gott vi skulle handla! Budgeten är på 300:- och det skall räcka till ca 25pers. Det kommer bli roligt men vet inte hur vi skall ha råd med färskpressad juice, nybakat bröd, pålägg och god yogurt till alla...
Det löser vi!

D.O





En lista, två svar

AMANDA
Gjort
: Jobbat
Humör: Førvæntansfull
Planer: Myskvæll med Massor av frukt!
Ser på: SMS (programmet vi arbetar med på jobbet)
Lyssnar på: Spice Girls
Läser: Snart Harry Potter igen! ;)
Dricker: Kaffe
Äter: Lækerol
Bästa: Att det ær helg!
Sämsta: Kaaaaallt!
Väder: vinter..
Outfit: Mina fina bruna støvlar, grå klænning, svart kofta med nitskærp.


KARIN

Gjort: Varit på banken, ætit lunch och jobbat sen klockan halv tre.
Humör: Trøtt men glaaaad!
Planer: Blev medbjuden att bowla med ett gæng från den andra avdelningen på jobbet, men eftersom vi bara ær 19 får vi gå hem och æta fruktsallad istællet.
Ser på: SMS, det fantastiskt fina nittiotalsprogrammet vi anvænder oss av på jobbet.
Lyssnar på: Norska gutter och jenter.
Läser: Norska!
Dricker: Ingenting.
Äter: Tyggis.
Bästa: Det ær redan freeeedag!
Sämsta: Att vara 19, eller nej, sæmst ær att det ær 20 på bowlingen. Att vara 19 børjar faktiskt vara ganska bra!
Väder: Innan var det sol, nu ær det bara mørkt!
Outfit: Festliga brallor, som någon kallade det, vit trøja, stickad vit kofta, acneloverboots och fjæderørhænge.


Hur kom vi hit?


Två glada men nervösa tjejer tog bilen till Oslo för att söka jobb, utan någon direkt plan men med inställningen att dom skulle klara det här!



Stannade på vägen för att köpa godis!!



Kom till ett Oslo som visade sig från sin bästa sida. Efter att ha delat ut cv i några timmar la vi oss på en gräsklippa vid en fästning och fanstiserade om framtiden. Innan dess hade vi sprungit genom halva Oslo tillbaka till parkeringen för vi trodde den gick ut, det visade sig att vi var en timma tidiga. My bad.



Hamnade lite senare i en park lite längre från centrala Oslo och åt pannkakor. Vi hade ingen aning om var vi var, men parkeringen var gratis och pannkakorna som vi hade gjort kvällen innan var otroligt goda. Dessutom hade vi fått en intervju.



Tvättade av vårt smink och gjorde oss i ordning för en natt in da car. Med lite fantasi gick det hur bra som helst!

Morgonen därpå gick vi på en intervju som hölls av personen ovan, var och en för sig givetvis. Dagen efter hemma i Göteborg fick vi jobbet, båda två, på ett villkor - att vi skulle börja 9dagar efter! Och här är vi nu, två månader sen första flyttlasset kom till Oslo.


En sovmorgon

09:00
-Karin?
-Jaa...
-Jag har ont
-Jag har ondare.. banga gymmet och sova mer?
-Ja..

11:15
A: -Uppe ur sängarna och ser fram emot en fredag. Känner för en myskväll med bara lite gott och kanske någon film. Det är så kallt ute så allt man vill göra är egentligen bara att krypa in under täcket och ha det bra.
Så kommer det nog att bli!

Stenhårda kramar

Lite tårta kanske?



K: Idag har vi tränat x3, ätit tårta på jobbet och pratat med Gabriella på skype. En lite roligare vardag helt enkelt... om man bortser från att det SNÖAR! Herregud, herre, herregud! Gick i min lilla skinnjacka, tunna strumpbyxor och svor hela vägen hem för att det snöar! Det är ju bara oktober, varför snöar det nu? Om detta bara är början vill jag inte veta hur det blir när den riktiga vintern faktiskt kommer.
Nu ska vi titta på One tree hill, då vi båda är serienördar. Imorgon är det fredag igen. Har inga planer ännu, men impulsivitet är trevligt!

Knas


A: -Igårkväll blev det kaaaallt i vårat sovrum. Vårat element är fortfarande ur funktion. Måste få det lagat..
Nu ska vo snart bege oss till träningen. Skall gå på 3stycken pass idag!! Body Rock 30, Indoor Walking 30 och Body Shape 30. Är lite galet men vi är så motiverade och vill ta vara på den känslan.

Efter träningen är det lunch, jobb till 21 och ikväll måste vi damsuga! Det blir inte så mycket mer man kan göra en vanlig vardag. Svårt att träffa folk när alla jobbar olika tider och vi är på jobbet  till 21. Får börja ordna frukostdejter!
Saknar alla där hemma. Massor med kärlek!

Gårdagens middag





K: Kiwi har blivit lite av en favorit, som vi nu ätit efter maten tre dagar i rad. Sjukt gott! Gårdagens middag som sagt, vet inte om vi får vuxenpoäng för just stekt ägg, knäckebröd och kokade morötter... Men kylskåpet, blev ni inte lite lättade nu? Det gapar inte alls lika tomt som förra gången vi visade det.

Någonting roligt

A: -Godafton, eller kanske godnatt.. Tänkte ladda upp bilder ifrån dagens middag men internet fungerar illa. Går helt otroligt långsamt.. Kanske går bättre imorgon.

Idag har vi talat om någonting som hade varit otroligt roligt. Någonting som vi skulle längta massor efter.
Någon kommer att kolla upp någonting ikväll, ringa några samtal och skicka några mejl. Får se om det blir någonting av det, men vi håller tummarna här att detta någonting någon gång blir av.

Nu är det kvällen och det är dags att sova. Funderar på om vi skall vara extra duktiga imorgon, eller som Karin precis kallade det, bara vara helt sjuka i skallen imorgon. Det lutar åt att det så blir fallet!
Hah, vi uppmärksammade en rolig detalj idag! Vi satt i köket och vår rumskompis Rashid (en av de öööööversnygga) satt med och åt. Då berättade han att han tränat idag, och igår, och dagen innan dess. Karin och jag tittade på varandra och utbrast: -Vah?? Men du tränar ju aldrig. Eller?? Man märker ju aldrig det??!
Senare kom vi fram till att människor kan ha tränat utan att de nödvändigtvis puuuussstar och stööönar i trapporna, eller berättar för ALLA att de minsan precis varit och tränat..
En liten lärdom i detta kanske.. 

Men bara så ni alla vet så ska vi träna imorgon med! :D
Sov sött!


Impulsivitet

K: Hallå! Har paus på jobbet och planerar framtidens roligheter med frøken rolig bredvid. Ska ta ett dyng och fundera øver vad vi håller på att ge oss in på. Kan bli mycket roligt, vi får væl se. Ni får veta nær vi bestæmmt hur vi ska gøra! Hørs senare ikvæll!


Vilar kroppen



A: -Idag ska vi vila våra stackars kroppar. Provade kettlebells igår, vilket är ett pass där man lyfter en kula på olika sätt, sjukt jobbigt kan jag bara säga. Sen hade jag väldig tur också.. Tränaren sa att man skall ha den lättaste vikten första gången man går på det här passet och självklart hann Karin sno åt sig den sista lätta vikten. Så jag fick gråta mig igenom hela passet med en dubbelt så tung vikt.. Ledaren var dessutom hon som vi talat om tidigare, hon som gillar att se sina "elever" i smärta.. Så jag vågade inget annat att göra som hon sade..
Idag var jag alltså inte förvånad över att hela min kropp protesterade när jag skulle resa mig ur min sköna säng. Frågade Karin om hur hon kände sig. -Ach, det gör lite ont i armarna. (!!!!!!)

Nu ska vi snart till jobbet där vi stannar till nio. Härligt att det redan är onsdag!
Puss&kram

D.O



Ordning och reda flickor, i alla fall ibland


K: I fredags gick vi som sagt på stan och tänkte köpa massor av nya kläder, i alla fall så var det min tanke. Istället kom jag hem med en dagbok från ordning & reda och Amanda med en rosa bok, aka, ekonomiboken.

Sitter just nu på jobbet och har rast, jobbar till nio ikäll! Tidigare idag var vi på indoor walking 30 och kettlebells 30. Helt underbara pass som utan tvekan kommer ge oss en rejäl träningsverk! Hörs senare ikväll!

Två trötta tjejer


Så braiga!


A: -Jag hade massor med energi idag efter jobbet vid 20 och det dröjde inte länge innan jag övertygat Karin om att vi skulle träna igen! Så vi gick tillbaka till gymmet, sprang lite och lyfte massor av skrot! ;)
Sedan gick vi till mataffären för att handla ägg och bananer, 2 av 4 basvaror vi har i kylen. Ikväll valde vi också att lyxa till det med varsin kiwi för 3:- styck. Åh denna vardagslyx!
Nu ligger Karin och sover sedan en timma. Själv tittar jag på O.C och längtar efter morgonen då vi skall testa ett nytt träningspass! Berättar imorgon!
Sov gott!


Måndag


A: -Tänkte visa mitt senaste fynd. Hittade det här fräcka halsbandet på H&M i fredags. 99:- kostade det och det tog ca 5 minuter innan alla var slut. Bilden gör det inte riktigt rättvisa, mycket finare på. Jag köpte också en blå långklänning. Härligt med lite färg i det deppiga mörkret. Tittade nämligen i garderoben för några dagar sedan och mina kläder var nästan uteslutande svarta, gråa och vita. Dags att lägga in små färgklickar såhär lagom till hösten!

Nu sitter vi på jobbet. Det är mycket att göra idag vilket är skönt! Pigga och glada då vi redan trænat och varit duktiga. Kanske skall springa lite efter jobbet?
Ha det bra alla!

God morgon måndag!



K: Vi är snart färdiga att gå härifrån, power pump 45 står på schemat innan jobbet kallar för en lång dag! Ovan ser ni två bilder från helgen. Tänkte faktiskt bara önska er än bra start på veckan! Från oss till er, ta hand om er!

Och så var det söndag, dags att tvätta!




K: Efter den härliga pizzabrunchen mötte vi upp Victoria och hennes kompis Anna för en fika, åt alldeles för mycket gott och rullade sedan nästan hem. Mycket trevligt! Som sagt så är det söndag och vår att-göra-dag! Har tvättat i timmar... okej, vi erkänner, det var ett tag sedan...... typ...... tre veckor sedan! Får kanske bli lite bättre på det där. Rena kläder har vi alltid haft i alla fall! Nåväl. Helgen har varit otroligt bra, väldigt väldigt bra. Känns dumt att säga att man är lycklig, men det är precis vad jag är, lycklig!

Just nu ligger Amanda på golvet och lekar med sin ekonomibok, den rosa boken finner ni i några inlägg längre ner. Hon ska skriva upp allt vi köper för att sedan göra en budget, jag gillar det! Själv agerar jag housewife och kollar till tvätten titt som tätt. Dags att fortsätta, hörs imorgon. Puss och godnatt

Pizza är godis!










A: -Idag mötte vi upp fem underbara människor på brunch, pizza! Tänkte att om man redan har förstört sin vecka (har ätit dåligt och varit ännu sämre på att träna) så kan man lika gärna förstöra den totalt! Men det var det värt!
De som vi mötte upp var Sara, en härlig tjej från götet som är modig nog att åka till Oslo på egen hand, Sofia och Jennie , ett kompispar som jobbar på H&Ms lager, tack för att ni är som oss tjejer!, Nicholas, en tjejtjusare som jobbar på elexia, så passa er flickor om ni tränar där! ;) 
Det har varit en toppenhelg fylld med roligheter! Tack för det alla glada!

Nu ska Karin och jag tvätta, städa och laga något gott till kvällsmat! Imorgon skall vi börja träna och äta lite bättre igen. Andra gången blir säkert lättare.. Motivationen är tillbaka efter den där sista kakan!

Inflyttningsfest














K: Igår var vi på vår andra inflyttingsfest här i Oslo. Hade en sjukt rolig kväll och träffade underbara människor. Tack för det Sara, Nicholas och alla andra! Nu ska vi iväg och möta upp ett gäng! Berättar mer om helgen ikväll. Puss

Vi sviker inte, go Frölunda!





A: -Igår startade vi källen med förlust.. Men vi hejade på för fulla rullar! De andra höll på Djurgården, vilket vi allt fick höra! Richard (the big boss) lovade att det skulle bli 6:1, men vi var övertygade om seger. Det såg ljust ut efter första målet, men ack! 
Vi är egentligen inga stora hockeysupportrar, men det är roligt ibland. Försökte övertyga mig själv och alla andra att frölunda menade att förlora, att det var deras taktik. Ingen trodde på mig..

03:05

Tack för en jäkla rolig kväll! Nu ska vi äta!

Banana pancakes







K: Har börjat dagen med brunch, bananpannkakor och vi är äntligen igång. En bra start på en bra lördag! Nu kör vi duschschema.

Mmmmmm, gooooott!



















K: Första lediga lördagen på säkert en månad! Amanda sover och jag har givetvis varit vaken sen klockan nio i morse. Det är alltid så, när man kan sova hur länge man vill sover man inte. Håller ni inte med mig? Igår var vi ute och åt middag och drack vin på O'learys. Väldigt väldigt gott och man blev väldigt väldigt mätt. Det var jag och Amanda, vår norska kompis Marte och våra tre rumskompisar Nahom, Rashid och Aman. Nice. Solen skiner här i Oslo, funderar på hur jag ska få med mig Amanda ut i det fina vädret. Stay tuned.

Nu ska vi fira!





K: VI FICK LÖN IDAG! Bokstavligt sprang ut från jobbet och ner på stan, är sjukt stolt över mig själv, över Amanda och över oss tillsammans! Vi är ett sjukt bra team! Lite senare mötte Marte upp oss och vi tog en fika. Har hängt hos oss nu alla tre men ska nu iväg och kose oss! Med andra ord fira! Ses imorgon. Ha en bra fredag! PUSS

Äntligen fredag och första lönen, woooho



K: Good morning sunshines! FREDAG IDAG! LÖN IDAG! Vi är sjukt nervösa, känner mig som ett litet barn på julafton! Hoppas, hoppas, hoppas! Har börjat dagen med vår supergröt och ska snart ge oss ut i den mörka kylan. Först ska vi jobba sedan tänkte vi förhoppningsvis gå på stan och ikväll ska vi äta middag ute OCH BUSA! Men där tar det faktiskt inte slut, för imorgon ska vi på inflyttningsfest hos ett skönt gäng! Lovely! Ha en bra fredag alla!

Fantasi









A: -Som vi sagt nästan 100ggr nu så har vi det väldigt kallt i lägenheten nu. Vi har kommit på att vårat element är trasigt.. men då fick jag den briljanta ideen att vi kan lägga våra duntäcken i torkskåpet innan vi ska sova. Så nu ligger jag här i det kalla rummet med ett stort, varmt  täcke och bara mår riktigt bra!
Imorgon kommer första lönen, firar med middag ute och så lite bus kanske?
Livet är gott!

Godnattkramar till er!

Om alla dagar ändå vore torsdagar







K: Första tanken när man vaknade var att ta på sig så mycket kläder som möjligt, lager på lager på lager, allt för att inte frysa. Vandrade sedan i vanlig ordning iväg till jobbet med en kaffe i handen. Efter jobbet tog vi en tripp på stan för att se vad vi ska unna oss imorgon när vi får vår första lön! Känns som Amanda nämnde imorse, som om vi har jobbat gratis. Ska bli väldigt roligt! Är dock inställda på att något kommer gå fel och att vi inte får några pengar imorgon. Peppar, peppar.

Funderar på att skapa en ny kategori här i bloggen som kallas för Amandas påhitt, eller bara, sanningen bakom Amanda. Anledningen till varför får ni se senare ikväll! Just nu står hon för övrigt och tränar framför spegeln i sitt rosa Juicy set, eller rättare sagt flåsar och hoppar lite. En underbar syn! Rastlösheten sätter sina spår, Amanda hoppar och jag städade nyss hela köket. Är väl egentligen bara en tillfällighet.

Shopping från GBG





K: Under mina 23timmar i Göteborg hann jag givetvis smita ner på stan i några timmar. Min ursäkt var att Amanda spenderade mer pengar sist vi var hemma och att jag hade lite att ta igen. Vettigt? Nej, men det duger. Och Sofia, jag kunde inte hålla mig! Hoppas det är okej!

Godmorgon med Jason Mraz


Såhär ser det ut där vi bor!

A: -Godmorgon godmorgon! Idag är det en bättre dag. Gillar verkligen torsdagar. Veckan är snart över och man riktigt längtar till helgen. Både Karin och jag är människor som gillar att planera, göra listor och att fantisera om framtiden. Det blir så roligt när man äntligen gör det som man talat och tänkt på under en tid. Det har varit så med Valdi, Norge och snart, för min del, tågluffen med Gabriella.

Just den här torsdagen känns extra spännande, eller själva dagen är inte spännande men det är nämligen dagen innan vår efterlängtade lön! Har känts lite som att vi jobbat gratis eftersom vi ännu inte fått någon lön. Men den här är för 5 veckors slit så den ser vi verkligen fram emot! Ska unna oss något gott att äta och något fint att ta på oss.

Kram!

10.10.13




K: Amanda sa förut att jag står för alla postiva glada inlägg och hon för dom bittra och negativa. Tänkte därför bryta trenden lite och inleda på Amandas spår, idag har inte varit en rolig dag. Eller rolig har den varit, har som alltid skrattat väldigt mycket. Lär leva i över 100år efter dessa månader med Amanda.

Hur som helst så vaknar vi upp i en fruktansvärt kall lägenhet där elementen fortfarande inte är påsatta, fråga mig egentligen inte varför. Amanda tycker bara att vi ska ta på oss mer kläder så det gör vi, har nu på mig en dubbel uppsättning av kläder under det varma duntäcket i hopp om att inte frysa imorgon när jag vaknar. Det är en sak att frysa utomhus, för det börjar vi göra, men att frysa inomhus är väl lite att ta i? Ger den dubbla uppsättningen av kläder en chans i alla fall, för hon har en poäng, det finns roligare saker än att betala el när det faktiskt finns något man kan göra för att förebygga problemet. Kan erkänna att jag faktiskt försökte sätta på elementen förut, men det var tydligen inte bara att vrida på en knapp som jag trodde? Kände mig otroligt dum där ett tag och beslutade mig för att skjuta upp problemet istället och stödja Amandas alternativ.

Känner att jag kom av mig lite, skulle ju berätta om allt dåligt med den här onsdagen och allt jag har att komma med är att det är kallt. Jaha? Egentligen skiljer sig inte den här dagen så mycket från alla andra dagar, vi har bara inte haft samma energi och drivkraft. Men det utesluter inte att jobbet går bra och att vi skrattar, för det har vi gjort, känslan i magen har bara inte varit den samma. Så jag tar helt enkelt tillbaka det där med att dagen varit dålig. Nu ikväll har vi kollat på serier och jag har läst en bok. Varför låter man som en tråkig kärring när man säger att man läst en bok? Hur som helst så kan jag inte sluta att imponeras av Carolina Gynning, en riktig power women! Helt klart en kvinna man bör ge en chans. Tack för det. Sov gott.

Onsdag med frostskador









A: -Jag skyller bristen på kreativitet när det kommer till dagens kläder på att det som jag nämde tidigare är sjukt kallt på morgonen. Skall vara lite "roligare" imorgon. (om jag pallar). Såhär såg vi i alla fall ut idag!

En jobbig morgon

A: Godmorgon, eller idag räcker morgon.. Idag var det verkligen jobbigt att gå upp ur min varma säng. Det är en sådan morgon när man vaknar och man är bara trött och irriterad. Utan en direkt anledning, saker är bara irriterande och det bubblar innuti. Då gäller det att passa sig så att man inte tar ut det över alla andra. Och Karin har hittills klarat sig!
Jag skall bita ihop  och inse att det är jag som är konstig just nu, ta min kaffen med mig och gå till jobbet. Det kommer bli bra och det måste vara okey att man inte alltid vaknar för att stråla av lycka över kylan, mörkret och sa ja kylan.
Nu skall det jobbas och sedan ska vi på oxybox! :D

Ha en kall och fin dag alla!

Tisdag med tortyr








K: Jobbat, tränat och ska nu ge oss ut på en kvällspromenad i höstiga Oslo. Kan även nämna att jag torterade, som Amanda så fint precis uttryckte det, Amanda på gymmet förut. På grund av personliga problem, läs träningsverk, valde jag att stå över sista benövningen. Istället satt jag och lutade mig tillbaka när Amanda slet och svettades. Kom på att om man byter vikt under övningen så måste man göra om allting, annars gills det inte. Om Amanda inte kan gå imorgon har jag uppnått mitt mål, vad tror ni? Ska be en bön innan jag går och lägger mig.

Lisebergare


A: -I söndags krävdes till en början en hel del vilja och några koppar kaffe för att vakna och peppa till inför avslutningsfesten för Liseberg. Jag var redigt trötter på söndagen. Orkade inte mycket mer än att träffa fina vänner på frukostfika och sedan chilla med kusinen, och med Aui såklart! Men sedan mötte Ebba upp mig med sitt festhumör som aldrig tycks sjunka. Den flickan skulle kunna festa och dansa dygnet runt och aldrig tappa sin utstrålning!Men vi gjorde i ordning oss och förade med dubbel espresso.
Väl framme möttes alla parkvårdare i landeriet för att skåla och umgås. Så himla roligt att träffa alla igen. Det är inte detsamma utan alla dessa härliga lisebergare. Snart bar det iaf av till lisebergshallen där det bjöds på mat, mycket god dessutom! Sedan var det dans hela natten!

Jag vill egentligen bara tacka för en underbar sommar! Tack alla fantastiska människor som verkligen förgyller jobbet och livet. Det hade inte varit samma utan alla er.

Underbara parkvård!















En liten inblick




K: Bättre sent än aldrig, här är lite bilder på vad vi satte upp på väggarna i fredags! Vi funderar på att sätta bilderna i ramar istället, men tills vidare är dom upptejpade på väggarna. Tejp var det ja! Igår jobbade jag 08.15-21, en riktigt lång dag som gick lite fortare när Amanda kom och joinade. Amanda börjar en halvtimma tidigare än vad jag gör, så hon har redan gått. Dags att sätta lite fart och packa ihop träningsväskan. Först jobb sen träning, nu kör vi igen!


It´s a party in my Gbg














K: Efter att ha grundlurat alla i över en veckas tid, jag var tyst och frånvarande medan Amanda ringde runt och hittade på världens historia om varför vi inte kunde komma, satte vi oss på bussen efter jobbet i lördags eftermiddag. Angående Amandas historia så var den sjukt trovärdig, i alla fall sålänge man var på andra sidan luren. Det tackar vi för, annars hade jag börjat fundera över vår situation! På bussen var det bara vi och fyra personer till vilket underlättade enormt då vi skulle kliva ur vardagskläderna, hoppa i partykläderna och göra oss reda för Gabriellas födelsemingel! Tror ni inte att en av dessa fyra personer visar sig bo tillsammans med the big boss eller ja, Rickard. Världen är allt bra liten ibland, var man än är!

Till Göteborg kom vi i alla fall, ombytta och klara tågade vi mot Gabriella. Vår medhjälpare Ebba öppnade dörren och in smög vi, eller halvsprang, skrek, skrattade? Ingen aning, alla blev glada, vi blev glada, livet var bra! Totalt hängde över efterrätten och skyllde på att jag tog till Sofia också när jag i själva verket åt upp alla själv. Värt!

Efter en sjukt lyckad kväll gick vi vidare till Soho som tydligen styrt upp något, hängde lite, tog taxi hem och gjorde toast med Sofia. Amanda fick för sig att gå hem och var helt oförstående när hon får ett samtal som undrar om hon kommit hem bra. Lika oförstående var hon tydligen klockan sju på morgonen när hennes mamma drog ner rullgardinen och frågade varför hon sov med ytterskorna på? En bra kväll helt enkelt, tacktacktack, från oss till er.


Amanda, din dumma idiot!

A: - Sitter på bussen hem nu och självklart har jag missat någonting även denna gång, nämligen min DATORSLADD! Jag blir så galet trött och irriterad på mig själv. Förra gången jag var hemma i Götet glömde jag min klocka och mitt favvishalsband. Nu har jag båda dessa på mig men självklart skall jag då lämna en av de saker jag verkligen INTE klarar mig utan.. f*n f*n f*n.. Får helt enkelt gå och köpa en ny sladdf*n!
Jiiipii, precis det jag vill lägga mina nya norgepengar på!

skit..


Tillsammans är man mindre ensam

K:Sitter på bussen tillbaka till Oslo efter 23 aktiva timmar i Göteborg. Imorgon lovar vi att berätta mer om vår överraskningsresa som visade sig vara sjukt lyckad! Min andra hälft och sambo är kvar i Göteborg tills imorgon och är i skrivande stund på Lisebergs avslutningsfest, förhoppningsvis både salongsberusad och jättejätteglad! Ser dock fram emot imorgon när hon kommer och joinar mig i vår fantasivärld. Vet inte om det beror på att jag sitter själv på en buss eller om det är för att jag lyssnar på vår spellista, men den här gången var det lite jobbigare att lämna Göteborg än vad det var för några veckor sedan. Jag älskar vårt liv i Oslo och skulle inte vilja byta bort det för allt i världen, men för en sekund tillåter jag mig själv att faktiskt sakna er. För det är just er som gör det svårare att lämna med ett leende på läpparna. Om 50 minuter stiger jag av bussen med två väskor fulla av nyshoppade kläder och svensk mat, sätter mig i en taxi och öppnar dörren till vårt hem. Förhoppningsvis är pojkarna hemma och täcker upp för det där tomrummet Amanda lämnar, innan det är dags att gå och lägga sig för imorgon börjar den tidiga veckan på jobbet. Just det en sak till, jag hoppas ni vet att ni är mer än välkomna att joina oss i vår Oslofantasi.


SURPRISE GBG

KARIN OG AMANDA ÄR I GBG! Grundlurade alla och överaskade finaste Gabriella på hennes födelsedagsfirande. Mer detaljer får ni någon annan dag! Nu hänger jag med Sofy och tänker ägna all min tid åt min fina bäst vän! PUSS

FRIDAY IN LOVE


K: Fredag idag och vi har tränat för fjärde dagen den här veckan! Sprang på bandet och körde styrka för benen tills fötterna skakade och det kändes som om benen skulle gå av! Under eftermiddagen har vi jobbat och nu ikväll har tiden bara sprungit iväg. Bilden ovan föreställer förresten området utanför vårt jobb. Mer exakt går vi in i ett hus precis vid den blå lastbilen på höger sida!

Just nu sitter jag och Amanda på golvet och håller på att pimpa våra väggar med hjälp av den fräckaste katalogen jag någonsin haft i min hand. Vi plockade upp den på Steen & Ström, en galleria som motsvarar NK men som är mycket bättre, och har haft den vid vår sida hela dan! Nu måste vi fortsätta, ni får se snart! Är sjukt hipad!

Träningsfredag!




A: -Vi är så sjukt duktiga. Ville bara berätta att vi åter är på väg till träningen. Vet inte om det finns några pass, men annars ska vi spänna oss i gymmet! Både Karin och jag skulle kunna svära på att vi gått ner minst 2 kg! Eller..? Vi har båda träningsverk i rumpan och magen så det måste ju vara bra! Detta bilr fjärde gången vi tränar denna veckan. 4/5 dagar, inte illa va?!
Men nu ska vi bege oss!

Efter regn kommer solsken











K: Idag sken solen för oss här i Oslo och vi har ännu en dag med träning samt jobb bakom oss. Imorgon är det redan fredag, veckorna bara springer iväg. Känner ni så också? Smekmånaden övergår mer och mer till en simpel vardag som ni mer och mer får ta del av. Simpel men ack så härlig och underbar! Varje kväll avslutas med en serie, eller två, ikväll ska vi börja kolla på Glee. Sov gott.

Långsamt..

A: -Sitter på jobbet nu. Har inte varit hær så många timmar men det kænns som en evighet.. førsøker få ledigt på lørdag så jag kan åka till Gøtet och gå på Gabriellas tillstællning. Inte sækert hur det blir ænnu men det børjar se ljust ut! :D 
Håller tummarna!

Ps. Vænner, nu får ni/vi bli bættre på det hær med skype! Lina, Ebba ikvæll kanske?? :D Ds.


Motvationen tillbaka!






A: -Då har benen äntligen läkt och det var dags att förstöra dem igen. Folk måste tro att vi är dumma i huvudet så som vi låter i trapporna med all träningsverk. Men som Rashid sa igår så kommer det bara att göra så här ont i början. Om ett tag kommer man få jobba mycket hårdare för att få samma känsla i musklerna (vad trååkigt).
Idag har vi gått på ett bodyshapepass. Man tränar mage, rumpa och lår. Det var ett sjuukt jobbigt pass som hölls av någon som måste älska att se folk i smärta, för det var precis så illa det var! Men nu någon timma senare och med en sallad i magen är motivationen tillbaka på topp och dag 4 i "det nya livet" har börjat!


Snabbismorgon








A: -Godmorgon! Frukost med havregrynsgröt, vitaminer och kaffe. Jag älskar vår frukost, verkligen supergod!
Nu ska vi rusa till träningen och sedan till jobbet!

Ha en fin dag alla!

Chaiberoende





K: -Hej! Nu har vi äntligen kommit hem efter en sen arbetsdag på jobbet. Har kokat morötter och tomatsås till middag för tredje dagen i rad. Variation är inte alltid vår starka sida, men än har vi minsan inte tröttnat! För en stund sedan satt vi och jämförde våra nyproducerade muskler efter två dagar på gymmet! För det är ju verkligen så att det blir skillnad på två dagar....... vi vet! Förutom vårat konstanta morotsätande har vi börjat halsa i oss grönt chaite och fantisera om julafton! Nu ska vi kolla på One Tree Hill!

A: -Ville också passa på att säga grattis till Felicia och min kära moster som båda fyller år idag! Flisan, nu kommer du göra gatorna osäkra! ;) Lena, hoppas nu att du hade en fin dag och att killarna uppvaktade dig!

Kramar och pussar

1 latmask, 2 latmask...


A: -Imorse ringde klockan 09.00 och vi skulle träna.. Om ni kunde vara i min kropp och känna hur det känns så skulle ni säga att jag fick stanna i sängen hela dagen och äta glass och bara ha det bra. Men riktigt så mycket tänkte jag inte fuska.. Karin och jag kom bara fram till att kroppen måste ju faktiskt viiila ibland och därför bestlutade vi oss för att låta våra biffa kroppar vila en dag. Istället blev det havregrynsgröt till frukost, sallad till lunch och planerad shake med morrötter till middag!

Ser fram emot ännu en höstdag och idag tar jag hissen!

En pimpad ananas










K: Idag sa Amanda att jag var tvungen att skriva något! Jag erkänner, jag har varit fruktansvärt dålig. Min första tanke var att skriva att jag var trött. Sen brast vi ut i skratt och skrattade åt ingenting vilket vi kom på efter en stund och slutade. Ett av många exempel på att jag faktiskt är trött och att vi ibland har otroligt roligt åt något som kan vara så tråkigt. IAF. Kom på att vi glömt berätta om vår helg.

I fredags var vi ute på egen hand, vilket var en minst sagt spännande upplevelse. Roligt hade vi i alla fall och lärde oss att vi aldrig går dit igen! I lördags däremot hade vi otroligt trevligt, vi var på inflyttningsfest hos några killar som flyttat hit från Göteborg. En kväll med en och annan drink a la Karin och Amanda som slutade med en mixad måltid hemma i vårt kök. Just det, vi följde vårt hjärta och gav dom en pimpad ananas i inflyttningspresent? Var sjukt nöjda men även nervösa för ett ögonblick, tills det visade sig att dom faktiskt delade vår åsikt.

PS. Amanda gjorde precis en tåteater här på sängkanten, i brist på något annat att göra. Det lät ungefär såhär:

- Jag är ingen tå.
- Har du ingen tå?
- Vah?
- Hah?!

DS.

Att träna eller inte träna

Igår gick vi på bodypamp på vår sovmorgon. Känner att nu när man har träningskort på ett bra gym, har all tid i världen och inga ursäkter som är tillräckligt bra (ännu!) så har man absolut inget att skylla på, -dags att träna!
Så nu är det dags igen, helt mörbultade och med en kropp som känns fullständigt blåslagen, gymmet! Idag har vi båda ondare i kropparna än på allt för lång tid. Det är en härlig känsla samtidigt som den är skitjobbig. I träpporna låter vi som två gamla pensionärer.. men snart skall det nog bli andra bullar! Beach 2011 here we come!  ;)

Nu ska vi gymma med alla (andra) biffar!


Från och med NU!

Tänkte bara berätta att idag kör vi på "från och med nu!". Ska rusa till träningen, ska bli härligt!

Tappat bort datorsladden men skall genomsöka hela lägenheten senare efter jobbet...

Höstkänslor

A: -Då var det alltså ännu en söndag. Det är verkligen läskigt hur tiden flyger iväg. I Oslo är det nu höst..
Vart tog sommaren vägen?
Hösten är verkligen vacker. Man går och längtar efter vintern och allt vad den innebär. Det är lite som när man tänker tillbaka på gamla resor. Inte är det strulet med hotellet man kommer ihåg, utan det är alla ljusa stunder under resan som fastnar. En liknande känsla har jag nu inför vintern. Ser fram emot snö, brasor, gosiga kläder, varm choklad och jul. Åhh jag längtar! Denna vintern skall dessutom bli extra speciell. Kommer få julpynta min egen lägenhet! Eller kanske inte min egna.. men Karin och jag kommer att göra den superfin!


Städsöndag

A: -Söndag skall föreställa vilodagen, men för oss är det dagen då man gör allt som man skjutit upp under resten av veckan. Det är dagen vi:

-Plockar upp i sovrummet
-Damsuger lägenheten
-Svabbar golven
-Tvättar
-Viker kläderna som man slängt in i garderoben
-Städar toaletten
-Fixar i köket

Det är också dagen man springer omkring rastlös som ett litet barn för det finns så lite att göra då allt är stängt..
Berättar om gårdagen senare! 

K&A

Utgång

U

fnisssss!

Gabriella 19 år!

A: -Idag fyller en fin flicka 19 år! En av mina bästaste vänner faktiskt, som jag känt i över 8 år.

Tänkte berätta en typisk Gabriella och Amanda historia.
När vi var 11år var vi i Spanien med gabriellas mamma. En dag skulle vännerna gå ut och "promenera". Det busiga var att under promenaden köpte vi donuts! (vilket vi inte fick! :O )
Ett år senare när vi återvände till Spanien tillsammans med Paula (gabbis mamma) satt vi i baksätet och viskade och fnissade. Vi sa till Paula att vi hade något som vi ville erkänna... Fantasin gick från alkohol till rökning till droger i Paulas huvud...
-Vi köpte donuts även om vi inte fick det förra året! haha! Paula låtsades bli "sur" men ringde sedan min mor och berättade att deras döttrar saknade hormoner!

Nu är vännerna fulla av hormoner och kanske gör lite busigare saker än att köpa donuts! ;)

Gabriella du är finast och bara helt underbar! Saknar dig så galet mycket när jag är här i Oslo!

Grattis från Karin och Amanda!


RSS 2.0